Campanya recollida de fons per Ucraïna

Catalunya ha estat sempre un país molt solidari amb el seu entorn.

En situacions d’emergència sobrevinguda tant per actes humans com per situacions climàtiques, els catalans sempre ens hem mobilitzat.

En el cas d’Ucraïna, tots som conscients de la greu situació que viu el país i la tràgica situació dels ucraïnesos en tot plegat.

Ahir en la concentració que es va convocar des de l’ajuntament en contra de la guerra i donant suport a tota la població que l’està patint, va sorgir l’interès per ajudar d’alguna manera als que pateixen una situació molt dura en aquests moments.

Revisades diverses opcions, ens ha semblat més eficient col·laborar amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en la seva crida a la participació dels municipis en la recollida de fons per poder adquirir en tot moment allò que realment calgui.

Per tal de canalitzar les ajudes, des de l’ajuntament necessitem saber el grau de participació dels nostres veïns donat que haurem d’iniciar les accions necessàries per aconseguir una total transparència en la recollida dels donatius i en el traspàs a l’entitat gestora.

Sabeu que hi ha altres maneres de recollida que a tots ens han arribat d’una o altra manera en la que es demana roba, aliments, medicaments. Tots ho fem amb bona voluntat, però moltes vegades, aquesta ajuda, no acaba de ser del tot útil.

Si us sembla bé col·laborar d’aquesta manera, us animem a que ens ho feu saber abans de divendres i si som suficients els interessats, iniciarem el protocol per començar el procés de recollida de donatius. Des del Fons ens informaran en tot moment de les accions realitzades amb els diners recollits.

Gràcies per a la vostra col·laboració.